Optimizari in Java

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
anoni anoni
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Optimizari in Java

De cateva zile avem probleme cu o aplicatie ce ruleaza pe un jboss din cauza Heap-ului. Prima tentatie ar fi sa cred ca am dat peste un memory leak si incerc sa ma conving de asta. Ma tot chinui sa instalez un profiler compatibil cu Eclipse, dar nu stiu exact ce ar fi mai potrivit.
colaru colaru
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Optimizari in Java

Iti recomand JProfiler: http://www.ej-technologies.com/products/jprofiler/overview.html
Poti sa il folosesti 10 zile (teoretic ai avea timp sa-ti rezolvi problema).

Iti arata memoria live.
Trebuie sa-l restrangi aria de acoperire la pachetele tale (banui ca nu e o problema de JBoss ci este ceva in codul tau).
Poti sa faci snapshoot's pe care sa le folosesti pentru a observa evolutia in timp.

E integrabil cu Eclipe dar te sfatui sa-l folosesti ca un soft de sine statator. Trebuie sa-l configurezi sa asculte aplicatia si asta o sa-ti ia ceva timp.

Poti sa maresti Heap-ul din parametrii masinii virtuale. Unele lucruri le poti afla si cu JConsole daca folosesti JDK > 5.